innovatiekansen voor de Creatieve Industrie

Tijdens een succesvolle netwerkbijeenkomst van het Art Business Centre bij TAPE in Arnhem op 22 april 2013 werd het innovatieproject Gelderland valoriseert gepresenteerd aan studenten en alumni van ArtEZ.
Inspirerende sprekers zoals Pauline van Dongen – Fashion Innovator, Jan van de Weerd – Innovatiemakelaar Platform Creatieve Technologie en Saskia van den Muijsenberg – Certified Biomimicry Professional wisten het publiek te overtuigen van de innovatiekansen in de Creatieve industrie. Het Art Business Centre vertegenwoordigt het project Gelderland valoriseert in deze sector en steunt creatieven d.m.v. financiering, ideeontwikkeling en onderzoek.

Heb jij een innovatief idee en wil je daarmee een volgende stap zetten ?
Neem dan contact op met het Art Business Centre voor een oriënterend gesprek
Onderlangs 9, 6812 CE Arnhem
Postbus 49, 6800 AA  Arnhem
026 35 35 631
abc@artez.nl

Written By
More from Lenn Cox

Swarovski announces winners of the 2018 Designers of the Future Award

2018 Designers of the Future Award winners (left to right) Study O...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *