The Much Much zet Parijse modeweek op zijn kop!

oktober – Parijs
THE MUCH MUCH
VOGUE NL : ‘Achttien onlangs afgestudeerde modeontwerpers van ArtEZ Fashion Design hebben zich als collectief gepresenteerd onder de naam The Much Much. Afgelopen Parijse modeweek hebben de alumni in een rijdende showroom hun ontwerpboeken en lookbooks met een hoop aandacht aan het vakpubliek getoond – 18 meereizende modellen hebben de collecties geshowd. Onder de studenten zijn ook Henriëtte Tilanus en Liselore Frowijn, de winnaars van respectievelijk Lichting 2013 en de Frans Molenaar Couture Award 2013′

 

 

Written By
More from Lenn Cox

Sonic Acts Call for Applications: Speculation as Interface with Mario de Vega and Victor Mazón Gardoqui

Speculation as Interface From 21 to 23 February 2018, Sonic Acts hosts...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *