CLICKNL MARKTPLAATS GELANCEERD

CLICKNL

Het Innovatienetwerk CLICKNL is een onderdeel van de Topsector Creatieve Industrie. Onder regie van het netwerk is een breed gedragen innovatieagenda opgesteld, die de komende jaren uitgevoerd zal gaan worden. De samenwerking tussen onderzoek, bedrijfsleven en overheid staat hierbij centraal. Lees en bekijk hier meer.

CLICKNL MARKTPLAATS GELANCEERD!
Tijdens het CLICKNL Inspiratie Event in Rotterdam is de CLICKNL Marktplaats gelanceerd. Op deze marktplaats komen vraag en aanbod naar kennis en kunde samen. Gebruikers kunnen een gratis profiel aanmaken en zelf op zoek gaan naar geschikte partners op basis van kennisgebieden of een open oproep plaatsen. Zo kunnen creatieve ondernemers, onderzoekers, erfgoedprofessionals en (lokale) overheden elkaar beter vinden voor het aangaan van innovatieve projecten.

De CLICKNL Marktplaats is te vinden op Sciomino.

 

Written By
More from Lenn Cox

Dissolving the Ego of Fashion -Danielle Bruggeman

Deze maand is Daniëlle Bruggeman Auteur van de maand bij ArtEZ Press. Haar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *