13 mei – ENERGIEKE MEET & GREET SOLAR ENERGY CHALLENGE

Op dinsdag 13 mei is er een bruisende Meet & Greet voor de deelnemers van de Solar Energy Challenge én experts en geïnteresseerden op gebied van Duurzame energie.
 
In de Solar Energy Challenge strijden verschillende in ieder geval 4 – en misschien 5 –studententeams voor een geldbedrag van € 10.000. Dit doen zij door de ideale, innovatieve en verkoopbare oplossing te vinden voor een maatschappelijke uitdaging op gebied van groene energie. Namelijk: ‘Hoe kan ik de energie die ik voor eigen gebruik opwek zelf gebruiken in plaats van deze terug te geven aan de energiemaatschappij.
 
Bijzonder aan de Solar Energy Challenge is de unieke samenwerking tussen studenten en alumni van de HAN, de Radboud Universiteit en ArtEZ hogeschool voor de kunsten. De benadering van het vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken leidt tot bijzondere oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan: constructies met vliegwielen, opslag van energie in waterstof en een technische oplossing waarbij duurzame energie als betaalmiddel wordt gebruikt.

De Solar Energy Challenge wordt mogelijk gemaakt door ‘Gelderland valoriseert’.
Het programma van de Meet & Greet op dinsdag de 13de is als volgt:
> Van 16.00 tot 17.00 uur is er een markt, waarbij de teams de voortgang van hun oplossing presenteren. Vakmensen uit de energiewereld van bedrijven als Liander, Tennet, Dekra (voorheen: KEMA), Watt connects én u kunnen met de studenten in gesprek en ze voorzien van advies en tips & trics.
> Vanaf 17.00 zullen er drankjes en snacks worden aangeboden. De Meet & Greet vindt  plaats bij Watt Connects op het terrein van Arnhems Buiten.
   
Laat het even weten als je komt via tiny.kleinee@han.nl
Watt Connects is gevestigd in de Energy Club in gebouw H02
op Energy Business Park Arnhems Buiten, Utrechtseweg 310 6812 AR Arnhem

arnhems-buiten_lokatie-kaart.png.html

Written By
More from Eefje Bouwkamp

ArtEZ alumni op designplein INNOVATE Arnhem – 1 okt. IPKW

INNOVATE is een initiatief van de Innovatiefabriek Arnhem. De ambitie van Innovatiefabriek...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *