3luik alumni op Hannover Messe

3luik alumni ArtEZ Fashion Design op grootste industriebeurs ter wereld

STILLLEBEN | LAB - CLICKNL | NEXT FASHION - Hannover Messe

Op de Hannover Messe, waar Nederland dit jaar partnerland was, onder het motto Global Challenges, Smart Solutions, presenteerde CLICK NL | NEXT FASHION afgelopen week drie jonge, innovatieve Arnhemse ontwerpers aan de technische industrie uit de hele wereld, met als doel op zoek te gaan naar nieuwe samenwerkingen en revolutionaire technologische innovaties.

In het STILLLEBEN | LAB (ontwikkeld en geproduceerd door VANITAS  by lenn cox + jp scheen) was werk te zien van Pauline van Dongen, Elsien Gringhuis & Aliki van der Kruijs en Jef Montes. De presentatie was een succes, en kreeg veel media-aandacht. De Gelderlander besteedde uitgebreid aandacht aan de presentatie van CLICK NL | NEXT Fashion op de Messe en interviewde Pauline van Dongen over haar wearable solar dress. Deze was in het STILLEBEN | LAB te zien. Daarnaast leidde de presentatie ook tot interviews bij het programma Toekomstmakers van RTL Z en Partnerland.nl.
De presentatie werd mede mogelijk gemaakt door Made in Arnhem en Gelderland Valoriseert.

‘Click’ hier voor het volledige verslag in woord en beeld.

 

 

Written By
More from Lenn Cox

28 feb: deadline Talentontwikkeling SCI

Ben jij als maker of onderzoeker werkzaam binnen vormgeving, architectuur of digitale...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *