Daring Designers #8: Wearable Technology – ma 2 juni 19.30

Wat zijn de kansen voor de toepassing van technologie voor de mode-industrie?
Met Pauline van Dongen, ByBorre en Aniela Hoitink.

PDZ* grote zaalma 2 jun ’14 19:30 – 22.00

Technologie is onmisbaar geworden. Ontwikkelingen zoals internet, mobiele telefoons en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarnaast biedt de huidige technologie ons ook toegang tot het wereldwijde web (lees: online shopping!) en kan je tegenwoordig al je zaken digitaal regelen.

Wat zijn de kansen van deze technologische toepassingen in de mode-industrie? Steeds meer designers gebruiken geavanceerde technologieën bij de productie van hun designs. Hoe kunnen designers deze technologieën optimaal benutten? En wat betekent het voor de modeliefhebber? Blijft het een ‘gimmick’ beperkt tot trendlezingen of technologiebeurzen of is technologie echt draagbaar?

Tijdens Daring Designers LIVE #8 gaan we het hoog technisch kaf van het koren scheiden en bepalen we de werkelijke waarde van de huidige technologie. Kom luisteren naar Pauline van Dongen, Borre Akkersdijk (ByBorre) en Aniela Hoitink (Neffa) en laat je inspireren door hun werk, dat live te bewonderen is!

http://vimeo.com/87851534
https://www.youtube.com/watch?v=WGmY4KBNOFk

Lees HIER meer en HOE je aan te melden


FashionWeek Nederland (FWN) en Pakhuis de Zwijger hebben de handen ineengeslagen met Daring Designers, een kwartaalprogramma waarbij gewaagde designers uit het FWN netwerk worden gepresenteerd en uiteenlopende thema’s aan bod komen. Daring Designers maakt onderdeel uit van Vodafone Firsts Fashion LAB en is voor iedereen die geïnspireerd wil worden, mee wil praten en kennis wil opdoen over alles op het gebied van mode

Written By
More from Lenn Cox

VROAAM! 31 jan. BNO carrièredag in Utrecht

Op VROAAM! vind je als startende of meer ervaren creatief of als...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *