Heb jij je al ingeschreven voor LaunchPlatform ?

Ben jij een startende ondernemer in Gelderland?

Get ready for take-off! Wij zoeken ondernemend talent voor onze business idee-competitie. Ontvang de beste coaching, gebruik de nieuwste tools, zet jouw startup in de spotlights en pitch jezelf naar mooie prijzen tijdens LaunchPlatform ondernemengelderland.nl!

Wat is het?

LaunchPlatform ondernemengelderland.nl is een fantastisch traject voor startende ondernemers en nieuwe business cases met een vernieuwende insteek. Na een succesvolle eerste editie (New Venture Gelderland) wordt dit jaar de tweede georganiseerd. In de aanloop naar het evenement krijg je als deelnemer een of meerdere business coaches die jou ondersteunen bij de ontwikkeling van jouw business idee. Daarnaast kun je meedoen aan verschillende workshops die door experts worden gegeven. Tijdens het evenement op 30 juni 2014 in Arnhem kun je vervolgens jouw idee presenteren aan de jury en een zaal vol enthousiaste ondernemers, adviseurs, investeerders en natuurlijk potentiële klanten.

Screen Shot 2014-05-12 at 16.20.40

Het programma

Vanaf 6 mei 2014 kun je je inschrijven als deelnemer, klik HIER. Je ontvangt bij aanmelding een email met instructies en een link voor een tool waarin je jouw idee kunt uitwerken (de Golden Egg Check). Dit kun je samen met een coach doen die je kunt kiezen en om feedback kunt vragen. Naast ondersteuning door een coach kun je als deelnemer meedoen aan de volgende workshops (meer workshops volgen, je wordt op de hoogte gehouden als je je inschrijft:

De uiteindelijke deadline voor deelname is op 25 juni 2014. Tot die tijd heb je de mogelijkheid om je aan te melden en jouw idee in de Golden Egg Check omgeving uit te werken. Op 30 juni van 13:00 tot 20:30 uur vindt het evenement plaats in het Provinciehuis in Arnhem. In de middag is er een beurs waar je jezelf kunt presenteren en tijdens het avondprogramma kun je pitchen voor mooie prijzen en publiciteit!

Written By
More from Cily Smulders

verslag FOOD MEETS DESIGN

Deze gedachte was het uitgangspunt voor het onderzoek tijdens de bijeenkomst FOOD...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *