Green Industry Event: Design & Technology – 10 juli 14-18H

Design & Technology

Een hightech 3D-printer maakt onmogelijke ontwerpen mogelijk. Een ondernemer in de creatieve industrie kijkt anders naar productontwikkeling dan een techneut. Designers kunnen technici uitdagen om te innoveren en vice versa. Door ideeën, kennis en werkwijzen bij elkaar te brengen kom je tot iets nieuws.

Met inspirerende sprekers, praktijkvoorbeelden en de mogelijkheid mee te denken en te netwerken bieden we  een afwisselend programma aan, waarbij we gezamenlijk op zoek gaan naar de meerwaarde van samenwerking tussen de creatieve industrie en de maakindustrie.

Het kan daarbij gaan om hoe je tot een product komt, hoe design bijdraagt aan de uitstraling en identiteit van een product, hoe materiaalgebruik en nieuwe technieken bepaalde creaties mogelijk maken en vooral: op welke manier de combinatie van uiteenlopende vakgebieden kan leiden tot duurzame innovatie.

Voor informatie over dit evenement en/of gratis aanmelden kan je terecht op www.10juli.nl

Het event wordt georganiseerd door ArtEZ, Nedcam en IPKW in samenwerking met Gelderland Valoriseert, KVK, kIEMt, Gemeente Arnhem, O.P.A, Greenhouse en Provincie Gelderland.

FlyerDT

Screen Shot 2014-06-25 at 23.34.53

Written By
More from Eefje Bouwkamp

ARTEZ ALUMNI OP INSCIENCE FILMFESTIVAL 2 T/M 6 NOV.

Met de expositie ‘Contemporary Phenomena’ toont ArtEZ Academy of Art & Design...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *