Open Oproep Deelname South by Southwest 2015

Het Stimuleringsfonds roept makers uit de e-cultuur, film- en game-industrie op om een voorstel in te dienen dat is gericht op een van de programmaonderdelen van het South by Southwest festival (SXSW) 2015. Het fonds stelt tien beurzen ter beschikking van maximaal € 6.000 per project. De open oproep is gefaseerd in twee deeloproepen; één oproep voor de panelpicker (conferentie) en één oproep voor de overige programmaonderdelen. Voorwaarde voor ondersteuning is dat uw project wordt geselecteerd door de SXSW organisatie en deel uit maakt van het officiële programma.

SXSW 2015 vindt plaats van 13 t/m 22 maart 2015 in Austin, Texas. SXSW is een van de belangrijkste festivals en beurzen ter wereld op het gebied van e-cultuur (interactive), film en muziek. Het biedt een interessante mix van grote bedrijven, startups en artistieke producties. Het festival is sterk gericht op innovatie en heeft voor verschillende sectoren een belangrijke netwerkfunctie.

Deelname
U kunt een voorstel indienen voor één van de deze programmaonderdelen:
• Deelname aan de conferentie (panels/sessies/talks) voor de onderdelen Interactive en Digital Domain –
Let op! Inschrijving voor de panelpicker bij SXSW sluit op 25 juli 2014
• Deelname aan het Accelerator programma;
• Deelname aan de Interactive Trade Show;
• Deelname aan de Gaming Expo.

Indienen
De open oproep is opgedeeld in 2 indienmomenten.
*De eerste sluitingsdatum is uitsluitend gericht op de panelpicker (conferentie) en sluit op 10 augustus 2014.
*De tweede ronde is gericht op de overige programmaonderdelen, en sluit op 7 november 2014.
De voorstellen kunnen digitaal worden ingediend via deonline aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds. Deze Oproep is de enige mogelijkheid voor ondersteuning door het Stimuleringsfonds van deelname aan het SXSW Festival. 
meer >

images

Written By
More from Cily Smulders

verslag FOOD MEETS DESIGN

Deze gedachte was het uitgangspunt voor het onderzoek tijdens de bijeenkomst FOOD...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *