Meld je aan voor de BOOTCAMP ‘HEALTHY CITY CHALLENGE’ Donderdag 5 maart van 13-21h

Een crossover van techniek, vormgeving & innovatie

Tijdens de Healthy City Challenge werk je samen in een team van ontwerpers uit de verschillende sectoren.

Het team met het beste idee wint bovendien €5.000!!!

Wijchen wil in 2018 het gezondste dorp van Nederland zijn. Een stevige en uitdagende ambitie. Vier kernwaarden staan daarbij centraal. Namelijk: Voeding, Beweging, Reflectie en Verbinding. Een Virtueel Leefstijl Centrum (VLC) gaat een bijdrage leveren aan deze ambitie.
Het VLC is nog volop in ontwikkeling, en WijchenGezond wil graag gevoed worden met ideeën uit vele hoeken. Daarom willen wij jullie, studenten en alumni van verschillende studierichtingen vragen om samen – in teamverband – een antwoord te vinden op de volgende uitdaging:

Bedenk een oplossing – voor het Virtueel Leefstijl Centrum – van WijchenGezond, waarmee jongeren (18-30) gestimuleerd en gemotiveerd worden om zich in te zetten voor een gezonde leefstijl voor zichzelf en anderen.

De Bootcamp wordt een energiek event waar teams worden geformeerd en waarin denkrichtingen worden verkend. De ultieme gelegenheid om te verkennen of de Challenge bij je past.
Je maakt kennis met de mensen achter opdrachtgever WijchenGezond en gaat aan de slag met medestudenten en –alumni van verschillende studierichtingen (ArtEZ/Radboud Universiteit/Hogeschool Arnhem Nijmegen). Kortom een leuke middag en avond vol nieuwe ideeën. Inclusief pizza en cola ter bevordering van het ware start-up gevoel!

Interesse?
meld je direct aan via: http://bit.ly/1zgIHP1. (Dat kan tot en met 25 februari 2015)

Locatie:
Zorgcentrum de Meander. Passe Dwarsstraat 69 b, Wijchen

Neem voor meer informatie contact op met Lucie Huiskens:  l.huiskens@artez.nl

Deze Challenge is een opvolger van de Solar Energy Challenge. Een initiatief van Gelderland valoriseert, een samenwerking tussen ArtEZ, de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

We hopen je te ontmoeten, 5 maart!
Namens het Challenge team:
Sylvia Bronkhorst
Lucie Huiskens
Laura Govers

 

Written By
More from Eefje Bouwkamp

Healthy City Challenge

Voor de tweede keer organiseert Gelderland valoriseert een interdisciplinaire challenge, dit keer...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *