OPROEP: ArtEZ ontwerpers (alumni) voor betaalde pitch in SMART DESIGNED SOLUTIONS

SMART DESIGNED SOLUTIONS is een initiatief van het ArtEZ Art Business Centre, het Platform Creatieve Technologie, RCT de Vallei en Food Valley.NL. Een samenwerkingsproject waarin bedrijven onderzoeken wat een samenwerking met de creatieve industrie voor hen kan betekenen. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar uitdagende problemen / innovatievragen die vragen om een SMART DESIGNED SOLUTION.

Dit heeft geresulteerd in vier Pitchopdrachten voor Product Design en Interaction/Graphic Design:

Product Design:

ICEBERG Webshop Hands
(deze = VOL)
Verpakking voor babyvoeding die de bijzondere waarde / kwaliteit uitstraalt wat dit Nederlandse product voor de Chinese consument exclusief maakt.

FYDRO Glassfibre-concrete
(deze = VOL)
Een nieuwe toepassing voor glasvezelbeton binnen de bestaande productiemogelijkheden van FYDRO

Interaction/Graphic Design:

NIZO Food Research BV
Tastbaar en zichtbaar maken van technologieën die bv. de microbiële samenstelling van je darm visualiseren.

Nationaal Park de Hoge Veluwe
(deze = VOL. ID/GD-ers er zijn nog wel 3 plaatsen voor ‘NIZO’)
Interactieve Informatie Module voor het bezoekerscentrum.

Inschrijven?
Ben jij afgestudeerd aan ArtEZ en wil je in aanmerking komen voor een Pitch (€500,00) van één van bovenstaande opdrachten meld je dan aan VOOR 16 januari 2015 middels dit aanmeldingsformulier.

Tijdens de KICK OFF op 11 februari presenteer je jezelf aan deze bedrijven en kun je op een interactieve manier kennismaken en je verdiepen in de opdracht. Aan het eind van deze bijeenkomst kiezen de bedrijven zelf hun drie favoriete ontwerpers met wie ze willen samenwerken. In totaal is er dus plaats voor 12 pitches!!!

Op 23 april zullen deze pitches openbaar gespresenteerd worden voor de opdrachtgevers en het bedrijvennetwerk van Platform Creatieve Technologie, RCT de Vallei en Food Valley.NL.

Innovatievouchers
Na afloop van dit project kunnen de opdrachtgevers in aanmerking komen voor een Innovatievoucher voor een vervolgopdracht van de beste pitch. Deze vouchers worden beschikbaar gesteld door het Platform Creatieve Technologie, RCT de Vallei en Food Valley.NL.

Meer weten?
Voor deelname of meer informatie kun je contact opnemen met Cily Smulders – Projectadviseur van het Art Business Centre – 026 3535631 |c.smulders@artez.nl

ABC_SDS_FB_Post3

Written By
More from Cily Smulders

publicatie Ruud Borgart nav THS

Een fijne publicatie n.a.v. de THS voucher die Gelderland valoriseert heeft verstrekt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *