9 april> Design & Technology met prijsuitreiking Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland

Altijd al willen zien hoe de creatieve industrie en de maakindustrie elkaar versterken?

Ontwerp Platform Arnhem (OPA) en Industriepark Kleefse Waard (IPKW) organiseren samen met diverse andere partijen een nieuw Green Industry Event met als thema Design & Technology. Met keynote sprekers Thomas Marzano (Global Head of Brand Design van Philips) en Jeroen van Erp (creatief directeur van Fabrique en lid van het Topteam Creatieve Industrie)

Een belangrijk onderdeel van dit evenement is de bekendmaking van de winnaars van de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland. Deze prijs is in het leven geroepen om de ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk relevante innovaties uit de Gelderse creatieve industrie tonen, belonen en stimuleren.

Het evenement vindt plaats op 9 april 2015 van 14.00u tot 17.30u (+ aansluitende borrel) op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Het evenement is gratis toegankelijk en aanmelden kan via de website van kiEMT: www.kiemt.nl/inschrijfformulier-green-industry

Meer informatie over het evenement en de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland is te vinden op www.ontwerpinnovatieprijs.nl.

Screen Shot 2015-03-10 at 10.32.20

Written By
More from Bart Huydts

10 t/m 11 OKTOBER INNOVATE: ARNHEM

Innovate: Arnhem! Sheldon Cooper meets Willy Wortel Een huis van piepschuim, snerpende...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *