UITNODIGING: 30 april OPENBARE PITCHPRESENTATIES SMART DESIGNED SOLUTIONS

Bent u nieuwsgierig naar een samenwerking met de creatieve sector?
Bezoek dan de openbare Pitch presentaties van Smart Designed Solutions op 30 april 2015
ArtEZ ontwerpers presenteren 12 Smart Designed Solutions op 4 innovatievragen van bedrijven.

SMART DESIGNED SOLUTIONS is een initiatief van het ArtEZ Art Business Centre, het Platform Creatieve Technologie, RCT de Vallei en Food Valley.NL. Een innovatieproject waarin bedrijven onderzoeken wat een samenwerking met de creatieve industrie voor hen kan betekenen.

Nationaal Park de Hoge Veluwe, NIZO Food Research B.V., FYDRO Glasvezel beton en Iceberg Webshop Hands stelden hun innovatievraag in dienst van dit project en gingen de uitdaging aan om met de geselecteerde ontwerpers onderzoek te doen naar nieuwe ongewone perspectieven en frisse creatieve ideeën om te komen tot maar liefst 3 verschillende Smart Designed Solutions.

Op 30 april 2015 om 13:30 presenteren ArtEZ ontwerpers 12 Smart Designed Solutions voor deze bedrijven. Een unieke kans voor u om een kijkje “achter de schermen” te nemen in het artistieke ontwerpproces van de creatieve sector. Naast deze presentaties kunt u ook de ontwerpers bewonderen in een expositie en is er voldoende ruimte om elkaar te spreken en contacten te leggen met alle betrokkenen in dit project.

Zie hier de innovatievragen met de selectie van ontwerpers:

FYDRO Glass Fiber Concrete
Bedenk een nieuwe toepassing voor glasvezelbeton binnen de bestaande productiemogelijkheden van FYDRO.

Designers

 • Rick Tegelaar & Marloe Bakx
 • Klaas Kuiken
 • Rogier Sterk

Iceberg Webshop Hands
Bedenk een verpakking voor babyvoeding die de bijzondere waarde / kwaliteit uitstraalt wat dit Nederlandse product voor de Chinese consument exclusief maakt.

Designers

 • Luuk Wiehienk & Roel Oortgiesen
 • Juliette Huygen
 • Joris de Groot

Nationaal Park De Hoge Veluwe
Bedenk een interactieve Informatie Module voor het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Hoge Veluwe wat de geschiedenis van de familie Kröller-Müller verbindt aan de omgeving waar de bezoeker zich bevindt.

Designers

 • Martijn Mellema & Lilian Bosch
 • Luuk Wiehink & Roel Oortgiesen
 • Kevin Kuijpers

NIZO food research BV
Bedenk een interactieve manier om technologieën van NIZO tastbaar en zichtbaar maken, die bv. de microbiële samenstelling van je darm visualiseren.

Designers

 • Maartje de Goede & Rianne Hulshof
 • Martijn Mellema & Lilian Bosch
 • Ingo Valente

We zitten in een prachtige locatie nl. Het Akoesticum – de voormalige kazerne Johan Willem Friso – in Ede. Onlangs helemaal gerenoveerd en omgebouwd tot een Nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater. De Pitch presentaties van Smart Designed Solutions zullen plaatsvinden in het auditorium van dit gebouw.

w

Wees welkom en ontdek de kracht van ongewone verbindingen!
Meld u nu gratis aan voor 18 april via abc@artez.nl

Voor meer informatie over Smart Designed Solutions kunt u contact opnemen met Cily Smulders | 026 3535631 of mail naar abc@artez.nl. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten van het ArtEZ Art Business Centre volg ons dan op de website ArtEZ & Innovatie: www.innovatie.artez.nl

Written By
More from Cily Smulders

ART BUSINESS CENTRE IN GESPREK MET FINALIST

Tijdens de ArtEZ finals 2017 bezoeken wij, het ArtEZ Art Business Centre,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *