10 t/m 11 OKTOBER INNOVATE: ARNHEM

Innovate: Arnhem! Sheldon Cooper meets Willy Wortel

Een huis van piepschuim, snerpende drones en de topvoeding waarop Dafne Schippers wereldkampioene werd.

In kleine laboratoria en grote bedrijven geven slimmeriken de toekomst een gezicht. De Marsrover van NASA toert over de rode planeet dankzij een essentieel Gelders onderdeel. Aan de HAN studeren de App-miljonairs van morgen. ArtEZ levert innoverende kunstenaars en de groene hogeschool Van Hall Larenstein werkt aan een zwevende boom. Tientallen bedrijven werken aan vindingen die de wereld kunnen verrassen. Op plaatsen als Arnhems Buiten en Industriepark Kleefse Waard.

Innovate: Arnhem maakt de vernieuwing zichtbaar en tastbaar. Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober. In het stadhuis en op de pleinen eromheen. In de werelden van Mobiliteit, Design, Energie, Wonen, Sport & Voeding, Digitaal, Makers en Groen tonen Arnhemse toekomstmakers waarmee ze bezig zijn.

INNOVATE: ARNHEM

Screen Shot 2015-09-14 at 15.17.29

 

Written By
More from Bart Huydts

Innovate Festival 2019: Programma Expert Days

Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober zijn de Expert Days hét...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *