Future Makers website is online

Vorige week werd de website van het ArtEZ Centre of Expertise gelanceerd. Het CoE heeft de naam Future Makers meegekregen, en heeft als doel nieuweduurzame materialen en productieprocessen te ontwikkelen en toe te paasenOntwerponderzoek en innovatie zijn centrale thema’s.

Het nieuwe CoE brengt het ArtEZ Modelectoraathet Kunst, Cultuur & Economie Lectoraat en het Art Business Centre samen met andere kennispartners zoals Saxionde Radboud Universiteit (Nijmegen), Wageningen Universiteit en de Technische Universiteit Eindhoven. Deze partners zoeken samen naar manieren om samen te werken met het bedrijfsleven om aan de doelstellingen van het CoE te voldoen.

Bekijk de website hier.

CoE: Futuremakers in Fashion & Design

Ontwerp, onderzoek en innovatie staan centraal in het Centre of Expertise (CoE): Future Makers in Fashion & Design.
Lees meer hier > https://www.artez.nl/onderzoek/coe-futuremakers-in-fashion-design

Written By
More from Lenn Cox

Studio Roos Meerman and KunstLab present Tactile Orchestra at the Cooper Hewitt, Smithsonian Design Museum in New York

From 13 April through 28 October a site specific version of Tactile Orchestra will...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *