GEZOCHT: DE BESTE 50 STARTUPS VAN GELDERLAND

Als onderdeel van Startup Delta met o.a. Neelie Kroes is er in Gelderland een wedstrijd voor de beste 50 startups. Er komt ook een magazine met deze 50 bedrijven. Startups, investeerders en belangstellenden kunnen zich al aanmelden via: http://startup-gelderland.nl/# 

WAT IS STARTUP50?
Startup50 Gelderland is een ranking van dé 50 beste startups van Gelderland. Het Startup50 magazine en de bijbehorende events maken startups die groot denken en een briljant idee hebben zichtbaar. Het doel: in contact komen met de Investor Next Door voor netwerk, kapitaal en kennis op woensdag 25 mei 2016 vindt de uitreiking van deze top 50 plaats in Arnhem.

Schermafbeelding-2015-12-18-om-09.52.10

Written By
More from Bart Huydts

Kandidaten gezocht: BE, FR, NL ‘Creathon’ in Lille: Textiel, mode en design

Op 28, 29 en 30 maart 2018 organiseren de Europese Metropool Lille...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *