GEZOCHT: DE BESTE 50 STARTUPS VAN GELDERLAND

Als onderdeel van Startup Delta met o.a. Neelie Kroes is er in Gelderland een wedstrijd voor de beste 50 startups. Er komt ook een magazine met deze 50 bedrijven. Startups, investeerders en belangstellenden kunnen zich al aanmelden via: http://startup-gelderland.nl/# 

WAT IS STARTUP50?
Startup50 Gelderland is een ranking van dé 50 beste startups van Gelderland. Het Startup50 magazine en de bijbehorende events maken startups die groot denken en een briljant idee hebben zichtbaar. Het doel: in contact komen met de Investor Next Door voor netwerk, kapitaal en kennis op woensdag 25 mei 2016 vindt de uitreiking van deze top 50 plaats in Arnhem.

Schermafbeelding-2015-12-18-om-09.52.10

Written By
More from Bart Huydts

DRAWDOWN SCALING CHALLENGE: GA JIJ GELDERLAND VERDUURZAMEN?

Ben jij één van de 10 jongeren die Gelderland gaat verduurzamen? Voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *