OPEN CALL INNOVATION ARENA VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS

Innovation Arena is op zoek naar innovatieve en creatieve ondernemers, zakenleiders, studenten en start-ups die één van de zes uitdagingen kunnen oplossen. Zij vragen hen om deel te nemen aan onderwerpen als; wachtrijen, schoonmaak en fan ervaring. Hoe kunnen we bijvoorbeeld de kracht en connectiviteit van 53.000 allemaal op het zelfde moment benutten?

Open Call voor innovatie
De Open Call is een uitnodiging om mee te denken aan de oplossingen voor de doelstelling die is  gedefinieerd voor 2020.
De Innovation Arena is deze week gestart met de lancering van de Open Call voor innovatie op www.innovationarena.amsterdam. Met meer dan 50.000 bezoekers per event is de Arena het grootste innovatie speelveld van Nederland.

Community van innovators
Innovation Arena is een platform voor de creatieve en innovatieve ondernemers met als doel om ondernemers van over de hele wereld met elkaar in contact te brengen, om samen te werken aan het meest innovatieve stadion van de wereld, mogelijk gemaakt door de Amsterdam ArenA.

Lees meer op: CLICKNL

 

 

Written By
More from Lenn Cox

20×20 Ontwerp Platform Arnhem – 22 maart

Op 22 maart presenteren architecten, ontwerpers en kunstenaars hun werk, passies en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *