Sonic Acts Academy – van 26 tot 28 feb.

De onderwerpen die tijdens de Academy aan bod komen zijn geïnspireerd door het besef dat we leven in het Antropoceen. De vraag wordt gesteld hoe dit ons dwingt concepten als natuur, cultuur, technologie en ecologie opnieuw te definiëren. We kijken uit naar drie dagen met sciencefictionachtige scenario’s, innovatieve antropologische benaderingen, veldopnames uit extreem afgelegen contreien, de herinterpretatie van baanbrekende experimentele werken, grensverleggende muziek en inspirerende lezingen.
De opening vindt plaats op vrijdag 26 februari in het Stedelijk Museum in Amsterdam, en wordt gevolgd door twee dagen met lezingen, presentaties en filmvertoningen bij de Brakke Grond. Op zaterdag 27 februari presenteert Sonic Acts concerten en optredens in Paradiso.
Het volledige programma zal half januari bekend gemaakt worden, houdt hiervoor sonicacts.com in de gaten.
11225305_10153316969477379_6922953987594963355_n
Studentenkorting
Voor groepen studenten en studenten (tot 8 personen) bieden we een speciale korting aan van 20%: early bird passe-partouts kosten 40 euro in plaats van 50 euro (beschikbaar tot 16 januari). Voor deze prijs is de gehele conferentie toegankelijk evenals het festivalprogramma. Ook is er een korting beschikbaar voor individuele studenten. Voor docenten bieden we professionele accreditatie aan 
hier en kaartjes met korting vindt u hier. Voor meer informatie over andere kortingen, of voor de aanschaf van kaartjes voor grotere groepen, neemt u contact op met Rick Everts via rick@sonicacts.com of 020 626 4521.
Mogelijkheden voor studenten
Naast de studenten- en groepskortingen zijn er voor studenten nog meer interessante mogelijkheden om deel te nemen aan de Academy:
Workshops en masterclasses – In de weken vóór en na de Academy worden er masterclasses en workshops gehouden voor kunstenaars, curatoren, studenten, theoretici en cultuurbeoefenaars. Masterclasses zullen gegeven worden door geluidskunstenaar Jana Winderen, onderzoeker en kunstenaar Susan Schuppli en de leden van Additivism, een onderzoeksproject dat kunst, techniek, sciencefiction en de esthetica van digitale media combineert. Meld je aan via masterclass@sonicacts.com.
Vrijwilligers
Om de Sonic Acts Academy een succes te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met allerhande taken zoals communicatie, fotografie, productie en de informatiebalie. Maak gebruik van deze kans om deel uit te maken van het Sonic Acts Academy team! Meld je aan via 
volunteer@sonicacts.com.
Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen neem dan vooral contact op met Rick Everts via rick@sonicacts.com of 020 626 4521.
Hopelijk tot op de Sonic Acts Academy 2016!

Sonic Acts Academy: 26 – 28 februari 2016

Locaties: Stedelijk Museum Amsterdam, Brakke Grond & Paradiso
https://www.facebook.com/events/1504392296522215/

image001

Written By
More from Lenn Cox

innovatiekansen voor de Creatieve Industrie

Tijdens een succesvolle netwerkbijeenkomst van het Art Business Centre bij TAPE in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *