Save the Date 25 mei FINALE 50 beste Gelderse Startups

Wij zoeken de beste startups van Gelderland!

Helpt u ons mee zoeken?
Op 25 mei wordt op initiatief van Provincie Gelderland een groot startup-evenement georganiseerd als onderdeel van de landelijke StartupFest, de afsluiting van StartupDelta met Neelie Kroes. Dit evenement, Startup50 Gelderland, kent de climax in de Eusebiuskerk in Arnhem, met een inspirerende (internationale) spreker en de uitreiking van het Startup50 magazine met de 50 beste startups van Gelderland!

Voorafgaand aan het evenement op 25 mei zullen in heel Gelderland de beste startups en meest relevante investeerders worden aangehaakt om er zeker van te zijn dat er een geweldige top 50 ontstaat met Gelderse startups.
Meer lees je hier.

Screen Shot 2016-02-12 at 14.06.24

WAT IS STARTUP50?

Startup50 Gelderland is een ranking van dé 50 beste startups van Gelderland. Het Startup50 magazine en de bijbehorende events maken startups die groot denken en een briljant idee hebben zichtbaar. Het doel: in contact komen met de Investor Next Door voor netwerk, kapitaal en kennis op woensdag 25 mei vindt de uitreiking van deze top 50 plaats in Arnhem.

Startup50 Gelderland is onderdeel van Startup Fest Europe, het grootste Startup festival ter wereld. Het draait om matchmaking en helpt innovatieve startups financiers te vinden. Dat het Startup Fest Europe samenvalt met het Europese EU-voorzitterschap 2016, maakt het een mooie kans om de rest van de wereld te laten zien dat het aan de Westkust van Europa gebeurt voor startups en innovatie.

 

Written By
More from Bart Huydts

Work it, Make it, let me guide you after ArtEZ

[English below] Is er leven na een kunstopleiding? Afgestudeerde kunstenaars gidsen nieuwe lichting...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *