publicatie Ruud Borgart nav THS

Een fijne publicatie n.a.v. de THS voucher die Gelderland valoriseert heeft verstrekt aan Ruud Borgart verscheen op http://www.hypergridbusiness.com/2016/04/alkonost-lets-you-crumple-or-rip-things-in-vr/  

“Our goal is to develop a vast library of algorithms that simulate in a utmost realistic way the materials around us, like paper as shown in the demo but also wood, metals, stone etc that are interactive, can in real-time be shaped or formed manually in any way, but with ‘real world’ characteristics,” said Bogart.

Lees hier het verslag hoe hij het onderzoek heeft aangepakt en de ‘Technische Haalbaarheids Studie’voucher heeft ingezet.
Written By
More from Cily Smulders

Master Classes Entrepreneurship – 22 maart Arnhem

  In 2014 zullen de kennisinstellingen Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Universität...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *