ARTEZ FINALS 2016 VAN START

De ArtEZ finals 2016 zijn officieel van start gegaan. Jaarlijks presenteren zo’n 600 eindexamenstudenten zich in de maanden mei, juni en juli met exposities, concerten, modeshows, theater- en dansvoorstellingen. Kijk in de finals agenda voor een overzicht van de data.
Vanaf deze week is het ArtEZ finals 2016 magazine online met daarin veel eindwerk op het gebied van beeldende kunst, vormgeving, mode, muziek, theater, dans, schrijven, architectuur en interieurarchitectuur.
Ook verschijnt het ArtEZ finals 2016 printmagazine. Dit magazine is verkrijgbaar op alle ArtEZ-locaties en op diverse culturele plekken en hotspots in Arnhem, Enschede en Zwolle en bevat 48 pagina’s met eindwerk van onze studenten en interviews met alumni als Jonas StaalDouwe Dijkstra en Johanneke ter Stege.
ArtEZ Finals 2016_logo RGB-zwart
Written By
More from Lenn Cox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *