Bridging the gap-kennisclips

Filmpjes van 2,5 minuten vol inspiratie, tips en persoonlijke ervaringen DOOR en VOOR creatieve ondernemers. De filmpjes hebben als doel andere creatieve makers te inspireren.

Vijf deelnemers van Bridging the gap zijn in beeld gebracht en delen hun ervaringen. Tenslotte kunnen creatieve makers elkaar het beste vertellen waar zij uitdagingen en kansen zien als ondernemer. Welke beslissingen hebben zij moeten nemen en hoe zorg je ervoor dat je vasthoudt aan je identiteit als maker? Ontwerper Eloi, beeldend kunstenaar en fotograaf Anne, beeldend kunstenaar Carina, illustratorenduo The Francolin en grafisch ontwerper Annelou delen hun ervaringen.

fcd945d7-0bf6-4646-902b-86e2d4130ef6
De filmpjes zijn tot stand gekomen naar aanleiding van Bridging the gap; een traject waarin beeldend kunstenaars en ontwerpers zijn begeleid in de matching met een investeerder, bedrijf of samenwerkingspartner. Het traject is inmiddels afgerond. De workshops zijn geweest en de mentorsessies, coachingsessies en het pitchevent liggen achter ons. Wij zijn erg trots op de prestaties van de deelnemers en de inzet van alle betrokken partijen. Veel dank daarvoor!

Ondernemende groet,
Tamara Rookus & Vicky Fasten
Written By
More from Cily Smulders

MAAK JOUW ONDERNEMENDE AMBITIE WAAR MET EEN STARTERSVOUCHER T.W.V. € 2.500,00!

Startersvouchers voor studenten en alumni van ArtEZ voor de start van een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *