UITNODIGING: 7 JUNI 13.00U ROZET ARNHEM OPENBARE PITCHPRESENTATIES

Bent u nieuwsgierig naar een samenwerking met de creatieve sector? Bezoek dan de openbare Pitch presentaties van Storytelling & design in de Agri & Food sector.

ArtEZ ontwerpers presenteren hier hun eerste denkrichtingen over de maatschappelijke waardering en betere zichtbaarheid van duurzame producten.

Storytelling & Design in de Agri & Food sector is een initiatief van Agri Meets Design en het ArtEZ Art Business Centre. Een onderzoeksproject waarin we vraagstukken van agri- en foodondernemers matchen aan de innovatiekracht van creatieven.

Boer Spierings, Kwekerij de Westerbouwing, AgriFood Support en de Melkgeitenhouderij Keten stelden hun communicatievraag in dienst van dit project en gingen de uitdaging aan om met de geselecteerde ontwerpers onderzoek te doen naar nieuwe ongewone perspectieven en frisse creatieve ideeën om te komen tot maar liefst 3 verschillende concepten op hun casus.

Op 7 april om 13:00 presenteren ArtEZ ontwerpers in totaal 12 concepten voor deze bedrijven. Een unieke kans voor u om een kijkje “achter de schermen” te nemen in het artistieke ontwerpproces van de creatieve sector. Naast deze presentaties kunt u ook de ontwerpers persoonlijk ontmoeten en is er voldoende ruimte om elkaar te spreken en contacten te leggen met alle betrokkenen in dit project.

Zie hier de vraagstukken met de selectie van ontwerpers:

De melkgeitenhouderij keten – Nederland aan de geit

Bedenk een manier waarbij we de consument bewust kunnen maken van de waarde en bijzondere identiteit van het geitenbokkenvlees en het duurzame verhaal erachter.

 • Matilde Boelhouwer
 • Erik Stehmann & Julius Vaart & Peter van der West

Kwekerij De Westerbouwing – Identiteit framboos

Bedenk een concept waardoor de identiteit / het imago van de (Kwanza) framboos kan transformeren tot een sterk / gezond snack product.

 • Maaike Fecken & Robbin Baas
 • Erik Stehmann & Julius van der Vaart & Peter van der West
 • Suzanne Valkenburg & Maarten Verweij & Dirk Claessens (Sinds 1416)

Boer Spierings – Concept landwinkel

Bedenk een concept voor ons familiebedrijf waarin het verhaal van de duurzame keten achter ons product zichtbaar wordt voor de consument. Een manier waarmee we ons kunnen onderscheiden van de supermarkten die ook steeds meer inspelen op de behoefte van de markt waarin de herkomst van producten een belangrijke waarde heeft.

 • Faisa de Vreugd
 • Liselotte Heesbeen & Bea Nijdam (Studio Peper & Goud)
 • Niels Zweekhorst & Wilmer Weeink (Studio collector)

AgriFood Support – Functional Planting

Planten zijn meer dan alleen maar decoratie, elke plant heeft verschillende functies die we kunnen inzetten als duurzame oplossingen voor een aantal maatschappelijke vraagstukken.
Bedenk een manier om deze boodschap op een inspirerende en interessante manier te vertalen zodat overheid en burgers dit als een tweede “nieuwe” natuur integreren in ons dagelijks leven.

 • Luuk wiehink & Roel Oortgiesen  (Studio Kort)
 • Annelou van Griensven & Annemarie Geurink (De Vormforensen)
 • Maaike Fecken & Robbin Baas

De pitchpresentaties zullen plaatsvinden in het auditorium van ROZET in Arnhem: een bruisende plek in het centrum van Arnhem, middelpunt van kunst, cultuur, kennis en educatie.

Picture1

ROZET
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem

Parkeergarage Langstraat – Langstraat 10, 6811 JA Arnhem. Uit de parkeergarage rechts afslaan, Rozetgebouw is 50 m verder tegenover Het Aardvarken.

Wees welkom en ontdek de kracht van Storytelling & Design!
Meld u nu gratis aan voor 1 juni via abc@artez.nl

Kijk hier voor de filmpjes van de vraagstukken

Voor meer informatie over Storytelling & Design in de Agri & Food sector kunt u contact opnemen met Cily Smulders c.smulders@artez.nl
Voor meer informatie over Agri Meets Design kunt u contact opnemen met Judith Zengers info@agrimeetsdesign.com

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe projecten van het ArtEZ Art Business Centre volg ons dan op deze website ArtEZ & Innovatie: www.innovatie.artez.nl

 

 

Written By
More from Cily Smulders

OPROEP ONTWERPERS: Uitdagende pitchopdracht voor innovatieve verpakkingen!

Wereld van Papier en Kenniscentrum Papier en Karton  Het ArtEZ Art Business...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *