Line up Arnhemse Nieuwe 2016 bekend!

Met trots presenteren Beeldende Kunst Arnhem (BKA), Centrum voor Stedenbouw en Architectuur Arnhem (CASA) en Ontwerp Platform Arnhem (OPA) de selectie van de Arnhemse Nieuwe(n) 2016:

Berit Smit (Graphic Design), Casper Notenboom (Product Design), Giel Sengers(Bouwkunst), Janneke Donker (Fine Art), Jorieke Tenbergen (Fashion Design), Julia Janssen (Graphic Design), Leonie van Balen (Fashion Design), Marjolein Takman (Creative Writing), Michelle Brouwer (Creative Writing), Simone Atangana Bekono(Creative Writing), Suzan Marijnissen (Product Design), Valerie van Zuijlen (Graphic Design) en Willem Kempers (Interaction Design).

Deze dertien afstudeerders van ArtEZ zullen zich op donderdag 22 september in Showroom Arnhem voor een groot publiek presenteren.

Beste afstudeerders van ArtEZ
Ieder jaar selecteert een jury op uitnodiging van OPA, CASA en BKA de beste afstudeerders van ArtEZ in de disciplines Bouwkunst, Fashion Design, Fine Art, Graphic Design, Interaction Design en Product Design. Afgelopen jaar kwam daar voor het eerst de nieuwe afstudeerrichting Creative Writing bij.

Presentatie in Showroom
Op donderdag 22 september stellen de dertien Arnhemse Nieuwen zich in een 20X20 format in Showroom Arnhem voor met een presentatie over hun achtergrond, werkwijze en ontwerpvisie. Ook tonen zij hun werk in een kleine pop-up tentoonstelling.

Jury
De Arnhemse Nieuwen van 2016 zijn geselecteerd door een deskundige jury bestaande uit Addy de Boer van Nexit Architecten, Dirk Claessens van Sinds 1416, Mars Holwerda van Studio Mom, Peter van der West van Van der West – Creative Coding en Rosell Heijmen van Suze May Sho.

Datum: donderdag 22 september 2016
Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur)
Locatie: Showroom Arnhem, Kleine Oord (177) in Arnhem
Entree: € 5,- | Gratis voor studenten, leden van Beeldende Kunst Arnhem en CASA-sociëteit, familieleden en Goldmembers van OPA

bron: OPA

Written By
More from Lenn Cox

OPA in een nieuw jasje, want OPA gaat veranderen!

Wil je weten hoe? Wees er dan bij op 20 april a.s.!...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *