Lost in Transition. Identity in a changing world-ArtEZ studium generale,16mrt Arnhem

ArtEZ studium generale
Lost in Transition – Identity in a changing world
16/03/2017 – Rozet Arnhem 10.30 – 17.00

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

Over een complexe en instabiele wereld die leidt tot narcisme en hokjes denken. Over authenticiteit en social media, vloeibare identiteiten en mode, zelfwaardering, hyper-zelfbewustzijn, nachtvlinders, LHBTQQIP2SAA, interdividuals, migratie en gekleurd denken, gender neutrale toiletten, macho’s, The New Uncanny, Ubuntu, Oosterse en andere wijsheden.

About a complex and unstable world that leads to narcissism and pigeonholing. It is about authenticity and social media, fluid identities and fashion, self-appreciation, hyper self-awareness, creatures of the night, LHBTQQIP2SAA, interdividuals, migration and biased thinking, gender-neutral toilets, machos, The New Uncanny, Ubuntu, Eastern and other wisdom.

Toegang gratis / Free entrance

Informatie en reserveren / Information and reservation:

http://studiumgenerale.artez.nl/whatson/lost-in-transition/

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

Line up: Thijs Lijster (filosoof), Ruben Jacobs (socioloog/schrijver), Chris Keulemans (journalist, schrijver), Sigrid Merx (theaterwetenschapper), Daria Bukvić (theatermaker), Dan Hassler-Forest (mediawetenschapper), Anastasia Mikova (documentairemaker o.a. van Human), Simone C. Niquille (grafisch ontwerper/onderzoeker), Stijn Sieckelinck (pedagoog/filosoof), Daniëlle Bruggeman (lector Mode ArtEZ), Trudy Dehue (wetenschapsfilosoof, -socioloog), Coco Kanters (antropoloog), Selm Wenselaers (producer/dramaturg/genderalist), Isis Germano (dramaturg, onderzoeker), Julius Thissen (beeldend kunstenaar/performance),Tabea Martin (choreograaf), Willem Popelier (fotograaf), Margret Wibmer (beeldend kunstenaar/mode/performance), Elke van Campenhout (‎artistic researcher/dramaturg), ICHEE (internationaal collectief choreografen/scenografen), Caroline Ruijgrok (beeldend kunstenaar), Monali Meher (beeldend kunstenaar/performance), Arno van der Hoeven (muziek socioloog/ mediawetenschapper), Our Machine (grafisch ontwerpers), Igor Vrebac (theatermaker), Lana Coporda (choreografe), Sabine Wassenberg (filosoof, auteur), Anne La Berge (fluitist, componist), Yoram Mosenzon (Nonviolent Communication Trainer), Kapwani Kiwanga (kunstenaar /filmmaker /antropoloog /onderzoeker), Boris Saran (acteur), Faarjam (muzikanten), Einfach Kurt (muzikanten), Rosa te Velde (design onderzoeker), Jennifer Tosch (oprichter Black Heritage Tours), Jeroen van den Eijnde (lector Product & Interieur Design ArtEZ), Tina Lenz (design antropoloog), by BY (art collective), Simone Antangana Bekono (dichter/performer), Donya Batta (dichter/performer).

Written By
More from Lenn Cox

SONIC ACTS FESTIVAL 23-26 feb.

The 17th edition of Sonic Acts Festival takes place from 23 to...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *