Oddstream presenteert Odd Talks op 23 april

ODDSTREAM

‘Wij zijn een organisatie die activiteiten produceert op het snijvlak van kunst en technologie.
We zetten om het jaar een expositie op poten met uiteenlopend werk van (internationale) kunstenaars,  en zoeken we in de tussenjaren verdieping door middel van lezingen (“Odd Talks”) en artist-in-residences  (“Odd Stays”).
Oddstream is er voor een breed publiek: zowel voor makers en professionals in de kunstsector en mensen met interesse in digitale en technologische ontwikkelingen, als gezinnen, studenten en ouderen.
Ook de kinderen worden bij Oddstream niet vergeten: regelmatig organiseren we kinderworkshops onder de naam “Odd Junior” op onze eigen activiteiten en scholen.
– Maar, dat was tot nu toe alleen in Nijmegen. Vanaf nu zijn wij ook in Arnhem!’

Odd Talks

Op 23 april aanstaande organiseert Oddstream haar eerste activiteit in Arnhem: Odd Talks binnen het thema The New Enlightenment Age. Bij deze lezingen richt Oddstream zich op de alwetendheid van Big Data en The Cloud, de schijnbare veiligheid van wachtwoorden en de rituelen die daarbij horen, met lezingen van onder meer grafisch ontwerper Lieke de Blank en software-kunstenaar Marloes de Valk. Daarnaast presenteren KunstLAB Arnhem en Hackers & designers de uitkomst van hun artist-in-residence Odd Stay.
Deze Odd Talks beginnen om 20:00 uur, op de locatie Coehoorn Centraal in Arnhem (Coehoornstraat 17).
Meer informatie en ticketverkoop is te vinden op de website. En social media facebooktwitter en instagram.

Save the date

Op 27-28-29 oktober organiseert Oddstream haar eerste Arnhemse expositie in de Eusebiuskerk, inclusief workshops voor kinderen en lezingen. Save the date!
Vriendelijke groet namens het Oddstreamteam,

Written By
More from Cily Smulders

Woonbeurs Ambiente zoekt designtalenten

De internationale beurs voor interieurdesign en woonaccessoires Ambiente roept ontwerptalent op om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *