IGNITE Award: €100.000 voor startende sociaal ondernemers in Gelderland

IGNITE Award

De IGNITE Award daagt startende sociaal ondernemers uit om met hun businessideeën een echte sociale verandering in gang te zetten. Door kennis en ondersteuning te bieden aan deze groep ondernemers groeien hun ideeën uit tot heldere plannen en komen uit deze plannen succesvolle social enterprises voort. De IGNITE Award is opgezet om hieraan bij te dragen en regionaal sociaal ondernemerschap te stimuleren. In 2017 wordt de Award voor de 3e keer uitgereikt. Dit jaar focussen wij ons op social startups in de Provincie Gelderland.

Doe mee

Heb jij een goed sociaal idee en sta je aan de start van jouw social enterprise? Of ben je minder dan twee jaar actief als sociaal ondernemer en heb je al een innovatief businessplan? Zorg jij met jouw Gelderse onderneming voor échte sociale verandering? Lukt het jou om dit op financieel duurzame wijze te doen? Meld je aan tussen 1 en 28 september 2017 en doe mee.

Wat levert het jou op?

Deelname geeft je de mogelijkheid om vanuit jouw sociale idee aan de slag te gaan als sociaal ondernemer. Is jouw businessidee of -plan één van de zes beste inzendingen? Dan bieden we je een intensief begeleidingstraject. We noemen dit de Business Pressure Cooker. Daarin krijg je tools aangereikt om je ideeën verder uit te werken en te versterken.

Als finalist krijg je een ervaren coach toegewezen, die je helpt jouw ondernemers- vaardigheden op scherp te zetten. Je neemt deel aan workshops over het meten van impact, marketing & sales, finance, governance en rechtsvormen. Bovendien maken we samen met jou, je eigen professionele bedrijfsvideo. Tot slot leren we je om jouw social enterprise sterk te presenteren voor de vakjury tijdens de Pitch op donderdag 30 november 2017. Hier maak je kans op het winnen van een investeringsbedrag van € 50.000 of € 100.000.

meer info, kijk hier

Written By
More from Cily Smulders

Business Seminar: Future Insights – 11 May

In this disruptive time new kinds of business models are entering the...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *