Provincie Gelderland – partner voordekunst

Provincie Gelderland stimuleert makers, zowel instellingen als professionals, om de mogelijkheden van crowdfunding als alternatieve vorm van financiering te onderzoeken. De provincie draagt nu ook financieel bij aan Gelderse projecten door middel van matchfunding. Het doel van de provincie is om op deze manier cultuur- en erfgoedinitiatieven te ondersteunen die anders niet op de radar van de provincie verschijnen, maar wel een waardevolle toevoeging voor het cultuur- en erfgoedklimaat in Gelderland zijn.
Written By
More from Bart Huydts

WORTH Partnership Project

WORTH Partnership Project is about creating collaborations between fashion designers, crafters, technology...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *