Oproep ADE Sound Lab

Amsterdam Dance Event (19 t/m 21 oktober) roept makers, programmeurs, kunstenaars en ontwerpers op om voorstellen in te dienen voor een presentatie tijdens ADE Sound Lab. ADE Soundlab werd door het fonds ondersteund in de eerste ronde van de Deelregeling Festivals in 2017 van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie. Met de oproep wil ADE een podium bieden aan makers binnen de context van elektronische muziek, die op innovatieve wijze experimenteren met de productie van geluid en audiovisuele installaties. Dien vóór 1 augustus een voorstel in via ADE.

meer

Written By
More from Lenn Cox

BRAVE NEW WORLD 2 & 3 November

On November 2nd & 3rd, 2017 the world of culture, philosophy, science,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *