terugblik Future Makers 2017

Future Makers 2017 van het ArtEZ Center of Expertise Future Makers was een evenement voor en door onderzoekers, creatieve professionals en ondernemers over de ontwikkeling van nieuwe materialen en circulaire maakprocessen in mode en design.

Dit jaar ontvingen ze diverse inspirerende sprekers zoals Luc Kikkert (Supply Chain Manager Koninklijke Auping bv), Arne Hendriks (onafhankelijke tentoonstellingsmaker, kunstenaar en onderzoeker), Aniela Hoitink (Neffa) en Rosanne van der Meer (The Girl and the Machine) om  te praten over hun werk en onderzoek naar meer duurzame waardeketens voor zowel mens als milieu.

Van dit evenement is een korte video gemaakt die een indruk geeft van de bijeenkomst en de onderzoeksdoelstellingen van het ArtEZ Center of Expertise Future Makers.

 

Written By
More from Lenn Cox

INNOVATIE VOUCHERS IN BEELD… Jef Montes

Het Art Business Centre stelt vanuit Gelderland valoriseert gelden beschikbaar voor Technische...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *