IN GESPREK MET SUZANNE OUDE HENGEL EN JULIA JANSSEN OVER DE WERKBEURS TALENTONTWIKKELING!

Vierentwintig uitzonderlijke talenten uit de gehele breedte van de creatieve industrie zijn geselecteerd voor de werkbeurs Talentontwikkeling 2017/2018. De subsidie van € 25.000 biedt ontwerpers, architecten en digitale makers de kans hun artistieke praktijk verder te ontwikkelen op basis van een zelf geïnitieerd plan. Daarnaast biedt de beurs de mogelijkheid aandacht te besteden aan professionele ontwikkeling, ondernemerschap en de presentatie van het werk. 223 Jonge makers dienden een aanvraag in bij het Stimuleringsfonds, daaruit zijn de 24 talentvolle ontwerpers geselecteerd. Twee daarvan zijn alumni van ArtEZ: Suzanne Oude Hengel en Julia Janssen. Zij vertellen over hun werk, de plannen die ze kunnen verwezenlijken met de subsidie en tips om een subsidie aan te vragen.

Lees het gesprek hier op ArtEZ & Ondernemen.

 

online junction maker ArtEZ & Innovatie (Gelderland valoriseert in de Creative Industrie), tutor ArtEZ Fashion Design, freelance tentoonstellingsmaker, art director, connector, sparring partner, creative organizer #curare (taking care of ideals + ideas)

Be first to comment