WALTER HEEFT JE NODIG!

WALTER is afgelopen weekend geHERopend aan de Looierstraat 43 in Arnhem. Een nieuwe plek met ruimte voor nieuwe ambities en ze hebben dan ook je hulp nodig!

Krista Jantowski: “Na weken werk zijn we vandaag voor het eerst open! WALTER op de Looierstraat is een feit. NOW LET’S GET TO WORK!
Oja, de teller van onze crowdfunding staat onder de 7000 euro. Wat je op onderstaande foto ziet is gedaan door een aantal prachtige mensen die voor dat geld bergen heb verzet. Moet je nagaan wat we kunnen doen met nog eens 3000 euro extra?! Nieuwe boeken, toonaangevende programmering, een echte drukkerij en dat verdomde kassasysteem. Help ons de 10 000 euro bereiken via www.walterheeftjenodig.nl. #walterheeftjenodig

online junction maker ArtEZ & Innovatie (Gelderland valoriseert in de Creative Industrie), tutor ArtEZ Fashion Design, freelance tentoonstellingsmaker, art director, connector, sparring partner, creative organizer #curare (taking care of ideals + ideas)

Be first to comment