Woonbeurs Ambiente zoekt designtalenten

De internationale beurs voor interieurdesign en woonaccessoires Ambiente roept ontwerptalent op om zich van 9 tot 13 februari 2018 te presenteren in Frankfurt. Aanmelden kan nog tot 27 september. De woonbeurs Ambiente in Frankfurt, met meer dan 4.000 exposanten en 141.000 bezoekers, biedt daarvoor een uitgelezen podium, stellen de organisatoren. Daarom nodigen zij jonge ontwerpers van serviesgoed en tafelaccessoires, interieurdesign en mode uit zich aan te melden. Uit alle aanmeldingen wordt een aantal talenten geselecteerd om gratis te exposeren.
Nederland is in 2018 partnerland van Ambiente. 

Aanmelden kan tot 27 september 2017 via talents@messefrankfurt.com.
Kijk voor meer informatie op ambiente.messefrankfurt.com/talents.

 

Written By
More from Cily Smulders

Open Oproep Deelname South by Southwest 2015

Het Stimuleringsfonds roept makers uit de e-cultuur, film- en game-industrie op om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *