ArtEZ studium generale organiseert op en rond 9 november 2017: Revolte

Revolte

Nadja Tolokonnikova probeerde met haar punkband Pussy Riot een revolutie te ontketenen. Het corrupte Russische regime te dwarsbomen en de kerk een hak te zetten. Daarvoor belandde ze wel twee jaar in een strafkamp. Maar dat nam ze op de koop toe.

Waarom komen wij ons bed niet uit om ons hard te maken voor een rechtvaardiger wereld? Drukken we massaal onze snor omdat het een ver-van-je-bed-show lijkt?
Wat is er voor jou nodig om de koppen bij elkaar en de handen uit de mouwen te steken? Wanneer begin jij een revolutie? 

Om je tijdig te wapenen willen wij je tools for revolution meegeven. In oktober en november organiseert Studium Generale daarom diverse events over revolutie.

Voor het volledige programma zie de agenda van Revolte.

Aanmelding Nadja Tolokonnikova (Pussy Riot)

Voor het programma met Nadja Tolokonnikova op 19 oktober aanstaande kun je je vanaf nu aanmelden! Dan ben je zeker van een zitplaats.
Dit programma vindt plaats in het ArtEZ conservatorium, Van Essengaarde 10, 7511 PN Enschede.

Oproep Change and Place

Rond het programma Revolte van ArtEZ studium generale doet Henry Alles (theatermaker en student aan de Master of Theatre Practices) onderzoek naar de relatie met de ruimte waarin we ons bevinden. Wat mag hier wel en wat mag niet? Is dit oké of moet het anders? Het onderzoek vindt plaats op de plek die je dagelijks gebruikt, het ArtEZ-gebouw. En het zal resulteren in een performance op donderdag 9 november in ArtEZ Enschede. We zoeken: (aspirant) beeldmakers, theaterdocenten, musici en vocalisten.  Zin om mee te doen? Mail naar: studiumgenerale@artez.nl
De tijdsinvestering bepaal je zelf in overleg. Periodes waarin onderzocht wordt: 16 t/m 19 oktober en 6 t/m 9 november. Locatie: Enschede, Conservatorium en AKI. Lees meer over Change and Place…
http://studiumgenerale.artez.nl/whatson/revolte/

Revolte

Agenda oktober en november 2017

Agenda Revolte

Written By
More from Lenn Cox

Mode en De Zee – ZZM Enkhuizen

Modeontwerpers kijken heel esthetisch, schrijvers werken meer vanuit de ethiek Afgelopen donderdag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *