‘ACHT CULTUREEL ONDERNEMERS PITCHEN: START NETWERK CREATIEF KAPITAAL’ VR 1 DEC

Feedback van anderen brengt je eigen plan in beweging. Cultuurmij Oost organiseert met Marlies Leupen, Rozet en CultuurCollege een speciale editie van B hungry & get fed voor creatieven om hun projectideeën te pitchen voor publiek. Op dit moment bereiden acht kunstenaars/ontwerpers zich op hun presentatie voor.

Kom naar de pitch!

Heb je zin om energie op te doen, feedback te geven en mee te denken over die plannen? Dan ben je van harte welkom op vrijdag 1 december om 15.30 uur in Rozet, op Plein op 3 (derde verdieping). Deze pitch vormt tevens de start van het netwerk Creatief Kapitaal voor cultuurprofessionals die hun impact en zichtbaarheid willen vergroten.

Pitchtraining B hungry & get fed – Marlies Leupen i.s.m. CultuurCollege

Datum: vrijdag 1 december
Aanvang: 15.30 uur
Locatie: Rozet, op Plein 3 (derde verdieping)
Meer informatie: culuurmijoost.nl

Written By
More from Cily Smulders

Oddstream presenteert Odd Talks op 23 april

ODDSTREAM ‘Wij zijn een organisatie die activiteiten produceert op het snijvlak van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *