Open Oproep deelname South by Southwest 2018

Begin maart 2018 vindt een nieuwe editie van het festival South by Southwest (SXSW) plaats in Austin, Texas. Het festival is toonaangevend op het gebied van muziek, film, digital storytelling en digitale cultuur. Jaarlijks worden tijdens het festival duizenden projecten gepresenteerd, waaronder ook een aanzienlijk Nederlands aanbod op het gebied van digitale cultuur, games en digital storytelling. Het Stimuleringsfonds stelt zes vouchers ter beschikking voor door SXSW geselecteerde Nederlandse makers die zich tijdens het festival presenteren in het officiële programma.

Makers die zich presenteren in een van de volgende programmaonderdelen kunnen in aanmerking komen voor een voucher:
• Presentatie/deelname aan de conferentie (Interactive);
• Deelname aan het Accelerator programma;
• Deelname aan het Art programma.

De vouchers bedragen €3.000 en zijn bedoeld als tegemoetkoming in de reis- en verblijfkosten. Daarnaast reserveert het fonds een bedrag van maximaal € 20.000 voor productiekosten die direct samenhangen met presentaties in het Art programma en wordt er in het voortraject ondersteuning geboden in de zakelijke ontwikkeling van de deelname.

Dien uiterlijk donderdag 4 januari 2018 een aanvraag in.

Meer informatie, vind je hier: http://stimuleringsfonds.nl/nl/subsidies/open_oproepen/open_oproep_deelname_south_by_southwest_2018/

Written By
More from Lenn Cox

ArtEZ Finals 2016: 29 juni – 3 juli

Dreams Need Air ArtEZ Art & Design Arnhem eindexamenexpositie 2016 ArtEZ Art...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *