Festival Multiple Journalism – 29 maart

Donderdag 29 maart presenteert Multiple Journalism in samenwerking met VersPers in A Lab Amsterdam een festival over innovatieve storytelling voor journalisten, digitale verhalenvertellers en mediamakers. Internationale experts uit Brazilië, Zuid-Afrika, Maleisië en Taiwan delen door middel van keynotes, discussies en workshops hun kennis uit de visuele online storytelling praktijk waarin zij werken.

Multiplejournalism.org is de online etalage van innovatieve projecten wereldwijd; dit festival is een pop-up store waar innovators hun kennis delen. Toegespitst op het delen van excellente visuele online praktijken gericht op kwalitatief betere en innovatieve storytelling. Internationale experts vertellen over nieuwe journalistieke vertelvormen en verdienmodellen. Met een prominente keynote, boeiende discussies en enerverende workshops. En niet te vergeten; gave muziek.

Houd deze pagina in de gaten voor de aankondiging van sprekers.
Dit evenement wordt georganiseerd door Multiple Journalism samen met VersPers en wordt mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Written By
More from Lenn Cox

Tim-yan’s Bunraku Blog #1 Japan van A(nus) tot Z(ukai)

REpost Tim Hammer Ik (afgestudeerd aan ArtEZ Muziektheater 2012) schrijf over mijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *