DOMAS VAN WIJK – HUISBLOGGER LAATSTE UPDATE

Ik ben Domas Anne van Wijk, geboren in Zeist maar getogen in Bunnik. Ik heb de studie ‘Fine Art’ afgerond, deze studie word nu ook wel ‘BEAR‘ genoemd. Mijn werk heeft geen vast thema, overheersende stijlopvatting of ideologie. In mijn werk staan gebruiksvoorwerpen centraal die ik een andere functie geef en in relatie breng met voorwerpen die normaal geen relatie met elkaar hebben. Ik heb hierbij een methodiek ontwikkeld dat een soort empirisch onderzoek is naar nieuwe relaties tussen voorwerpen. Hierbij zie ik mijzelf als een soort ‘Dokter Love’ een matchmaker die als een chemicus verschillende ingrediënten bij elkaar gooit en hoopt op een alternatieve vorm van leven. Een leven waarbij de relatie centraal staat en absoluutheid tot het verleden behoort.

In mijn laatste blog heb ik gekozen voor de podcast-vorm om terug te blikken op afgelopen jaar

Domas zijn voorgaande blogs teruglezen / bekijken?

je vindt ze hier:

 

More from Domas van Wijk

DOMAS VAN WIJK – huisblogger update 1

Introductie Ik ben Domas Anne van Wijk, geboren in Zeist maar getogen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *