OPEN CALL: Meewerken aan de Toekomstvisie op wonen en werken in Arnhem

Voor de herinrichting van het HES terrein op de grens tussen Arnhem en Oosterbeek wordt in opdracht van AMVEST gewerkt aan de visie voor een duurzame woon/werk omgeving. 
Hierbij zijn we ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de onbevangen meningen, wensen en verwachtingen van jonge mensen. Met dat doel voor ogen organiseren we op vrijdag 7 en maandag 10 september een tweetal workshops met jongeren (middelbareschool-leeftijd), waarbij we een aantal studenten/alumni van de ArtEZ en de HAN willen inzetten als workshop-begeleiders.

Mooie kans om kennis te maken met Probing als design-driven onderzoeksmethode! Uitgangspunt bij deze, door Philips Design doorontwikkelde methode, is een ‘visualisatie’ van een verre toekomstsituatie. Voorbeeld: ‘Stel dat over 25/30 jaar 90% van de mensen in grote steden woont, wat betekent dat dan voor wonen, werken, kwaliteit van leven, ………, ?’ 
We zoeken studenten/alumni die het leuk vinden om een groep van 4 à 5 jongeren uit de omgeving van Arnhem en Oosterbeek te begeleiden bij dit proces.  Uiteraard lichten we de begeleiders van te voren in over het proces en hun rol.
De vergoeding is €50.- 

Spreekt het onderwerp je aan en kun je op 7 en/of 10 september maximaal 3 uur vrijmaken neem dan even contact op met Hans Robertus [06 811 50 225 | hansrobertus@hollandbrandinggroup.nl]
Written By
More from Bart Huydts

‘SUSTAINABLE CITY HACK ARNHEM’ ZA 23 T/M VR 29 SEPT 2017

Ben jij creatief, ondernemend en wil je jouw creatieve talent inzetten voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *