START UP 24 NOV 16/17 @ArtEZ Arnhem

Ben jij een actieve, creatieve, ondernemende student en heb jij het in je om een eigen startup op te zetten? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je in de vorm van StartUp24.

StartUp Nijmegen en Arnhem Studiestad (HAN, VHL, Artez) organiseren dit jaar voor de tweede keer StartUp24. Een event waarbij studenten 24 uur ondergedompeld worden in het leven van een StartUp. Het is een landelijk evenement dat in ongeveer 7 steden gelijktijdig plaatsvindt op vrijdag 16 en zaterdag 17 november. Dit jaar wordt het georganiseerd bij ArtEZ in Arnhem en jullie zijn van harte uitgenodigd om je aan te melden.
Aanmelden kan via de site als team (3-5 personen) of individueel. Als je je aanmeldt krijg je twee dagen lang, workshops, lezingen en kun je met je team werken aan jezelf en je StartUp. Alles onder begeleiding van ervaren coaches. Tot slot geef je een echte pitch voor een driekoppige jury waarbij prijzen te winnen zijn zoals een reis naar Berlijn, de culturele hoofdstad van Europa!
Meer weten?!
Website: StartUp24 of Facebook: StartUp24 Arnhem-Nijmegen

Written By
More from Bart Huydts

Work it, Make it, let me guide you after ArtEZ

[English below] Is er leven na een kunstopleiding? Afgestudeerde kunstenaars gidsen nieuwe lichting...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *