Stimuleringsfonds update: deadline subsidies, open oproepen

Extra middelen voor het Stimuleringsfonds: meer ruimte voor talent en experiment

Het Stimuleringsfonds is verheugd in de periode 2018 – 2020 een aanvullend bedrag van ruim 4 miljoen euro ter beschikking te mogen stellen aan de creatieve industrie. Ter versterking van de internationalisering van de sector, het bevorderen van talentontwikkeling en het aanjagen van experiment, zo maakte minister Ingrid van Engelshoven van OCW bekend. Lees hieronder de plannen van het fonds.

Sluitingsdata subsidieregelingen 2018

In oktober staan de laatste sluitingsdata van 2018 gepland. Tot en met woensdag 10 oktoberheb je de tijd een voorstel in te dienen voor de Deelregelingen Internationalisering en Vormgeving. Voor de Deelregelingen Architectuur, Digitale Cultuur en Activiteitenprogramma’s kun je tot en met woensdag 17 oktober een voorstel indienen.

Open Oproep Professionalisering Ontwerppraktijk

Het ontwikkelen van een langetermijnvisie en -strategie is belangrijk voor je ontwerppraktijk. In een professionele praktijk plan je tijd in voor zowel je artistieke ontwikkeling als voor je ontwikkeling als ondernemer. Hoe vind je de juiste balans tussen beide? Welke visie heb je op de toekomst en met welke strategie bereik je dat? Dien jouw voorstel uiterlijk woensdag 14 november 2018 in voor het ontwikkelen van een onderscheidende strategie om tot een toekomstbestendige praktijk te komen.

Open Oproep Turkije, Rusland, Egypte, Marokko

Het Stimuleringsfonds roept ontwerpers, makers, curatoren en culturele organisaties in Nederland vanaf 1 december op een plan in te dienen voor een project dat ontwerp inzet voor duurzame en inclusieve samenlevingen. De open oproep nodigt culturele partijen uit om zich samen met een lokale partner te buigen over een actueel vraagstuk, observatie of ontwikkeling in Turkije, Rusland, Egypte of Marokko. Meer weten? 22 november organiseert het fonds een informatiebijeenkomst.
Written By
More from Lenn Cox

Sonic Acts Students Update: workshop Joost Rekveld, student discount, volunteers wanted

Van 23 t/m 26 februari 2017 vindt de komende editie van het Sonic...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *