Samenwerken met partijen in Duitsland?

Kom naar de Themadag 21 november 2013 hosted door KENNISALLIANTIE RIJN-WAAL
Schloss Wissen, Schlossallee 21, 47652 Weeze, Duitsland.
Deze bijeenkomst staat in het teken van sector- en grensoverschrijdende samenwerking. De basis van de dag wordt gevormd door workshops voor elk van de kenmerkende sectoren van de Euregio.

programma Themadag 21 nov.

Steeds meer bedrijven ontlenen hun succes aan samenwerking met anderen. Maar samenwerking is niet gemakkelijk, zowel met partijen in eigen land als met partijen in Duitsland. Misschien herken je deze uitdaging?

Wij zijn daarom benieuwd naar de barrières die jij ervaart, en wat wij voor jou kunnen doen om deze barrières weg te nemen. We willen ook graag weten, waar jij kansen ziet en wat er voor ervoor nodig is om die te realiseren. Door samen met overheid, ondernemers en kennisinstellingen naar deze kansen te kijken, ontstaan nieuwe ideeën voor samenwerking.

Doel van de kennisalliantie is door grensoverschrijdende samenwerking het vermogen tot innovatie en economische groei vrij te maken.

Wat levert dit jou op?
Je doet relevante nieuwe contacten op voor toekomstige samenwerking en leert welke thema’s in de toekomst in de regio centraal staan. Ook help jij de Kennisalliantie bij het maken van beleid dat past bij jou als belanghebbende. Daarmee geef jij sturing aan de inzet van de Europese middelen voor de grensoverschrijdende regio in de komende jaren.

aanmelden ?

Meld je aan voor 18 november via de site

 

Written By
More from Lenn Cox

Line up Arnhemse Nieuwe 2016 bekend!

Met trots presenteren Beeldende Kunst Arnhem (BKA), Centrum voor Stedenbouw en Architectuur...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *