!Treasure Island! netwerkbijeenkomst dinsdag 26 nov. 19-22H ABT, arnhem

Netwerkbijeenkomst TREASURE ISLAND

Expositie van vraagstukken uit de creatieve industrie + Presentatie NEDCAM - Shaping technology

Het Art Business Centre organiseert inspirerende netwerkbijeenkomsten over een actueel thema m.b.t. kunst en ondernemerschap. Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken van “Samenwerking met het Platform Creatieve Technologie”
Dinsdag 26 november
19:00 – 22:00u. (inloop 18.30u)
ABT Arnhem, Arnhemsestraatweg 358 (ingang Berg en Heideweg)

Hoe kom je in contact met het juiste bedrijf voor jouw vraag?
Welke bedrijven zijn geïnteresseerd in productonderzoek?
Hoe maak je de innovatiekracht van jou als ontwerper zichtbaar bij bedrijven?

Afhankelijk van de fase waar je als ontwerper in bevindt worden verschillende vraagstukken uit de creatieve industrie in verbinding gebracht met bedrijven uit de maakindustrie. Vragen over productontwikkeling, (materiaal)onderzoek, innovatie, vormgevingstechnieken, een specialisme of een productieproces worden voor één avond geëxposeerd en besproken.
Een op maat gesneden expositie in samenwerking met innovatiemakelaar Jan van de Weerd van het Platform Creatieve Technologie.

Expositie van vraagstukken uit de creatieve industrie met o.a ontwerpers.:
Rick Tegelaar, Brekel & Strekel, Joris de Groot, Nienke Voorintholt, Stas Kokke, Juliette Huygen, Anna Kobierowska, Robbin Baas en Casper Tolhuisen

aanmelden ?

Meld je nu aan en stuur een mail naar abc@artez.nl. Voor meer informatie of deelname aan de expositie kun je contact opnemen met Eefje Bouwkamp: tel: 026-3535631`Stay tuned` en volg ons op facebook

SHAPING TECHNOLOGY
NEDCAM – De schakel tussen ontwerp en product. Een inspirerende presentatie door Erwin van Maaren over de nieuwste innovatieve vormgevingstechnieken en materialen om jouw ontwerp te kunnen realiseren. Laat je verwonderen door de fantastische mogelijkheden van dit bedrijf. www.nedcam.com Dit alles op een bijzondere locatie ABT: een multidisciplinair bureau dat zich richt op de kennisgebieden constructies, civiele techniek, bouwkunde, bouwfysica en installatietechniek.

Treasure Island netwerkijbeenkomst

COVERBEELD
Anne Vaandrager
Foto: Juuke Schoorl Mensen met zichtbare lichamelijke afwijkingen vallen op in de menigte. Als voorbijganger wil je kijken omdat je gefascineerd bent doordat ze er anders uitzien. Maar je wil ook niet staren omdat je geen ongemakkelijke situatie wilt veroorzaken. Het afwijken van de norm speelt hierin een belangrijke rol. Het gaat hierbij om de wisselwerking tussen schoonheid en lelijkheid, herkenning en vervreemding. Dat is wat mij bezighoudt.

 

 

Written By
More from Lenn Cox

Daring Designers #8: Wearable Technology – ma 2 juni 19.30

Wat zijn de kansen voor de toepassing van technologie voor de mode-industrie?...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *