Herman Wijffels Innovatieprijs en maak kans op € 20.000

Heb je een duurzame innovatie en zoek je een springplank naar succes? Doe dan mee aan de Herman Wijffels Innovatieprijs. Je kunt inschrijven tot en met 7 april.

 
 
Heb jij een duurzame  innovatie? Zoek je een springplank naar succes? Doe dan mee aan de Herman Wijffels Innovatieprijs, dé duurzame innovatieprijs van Nederland.
Maak kans op € 20.000, landelijke publiciteit en toegang tot kennis en netwerken.

Is jouw innovatie:
– innovatief en duurzaam
– haalbaar en rendabel
– klaar voor de markt
– en heb je een business plan
dan nodigen we je van harte uit om mee te doen.

3 categorieën
Je kunt meedoen met innovaties in de categorie Food & Agri, Circulaire economie of Vitale gemeenschappen en zorg. Elke categorie heeft een hoofdprijs van € 20.000.

Keurmerk voor duurzame innovaties Robot Care Systems won vorig jaar. Martin Roos: ‘We hebben veel interviews en fotosessies gehad met veel publiciteit. Daarna ging het maken van afspraken met prospects opeens een stuk gemakkelijker. Ook toeleveranciers en kandidaat investeerders waren uitermate positief over deze erkenning. Het wordt toch wel gezien als een soort keurmerk.’

Schrijf in 
Heb jij de beste innovatie die een vooruitgang is voor mens en/of milieu? Schrijf dan tussen 7 maart en 7 april 2016 in via rabobank.nl/innovatieprijs. Daar vindt je ook alle informatie.

Written By
More from Bart Huydts

MIT-regeling #financiering# open vanaf 10 mei. Wees er bij op dag 1!

Op 10 mei opent de MIT-regeling, de gezamenlijke innovatiestimuleringsregeling voor het MKB...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *