Sint Marten Stroomt 17+19 mei informatiebijeenkomst

Woon je in Sint Marten, Arnhem?

Meld je dan nu aan voor Sint Marten Stroomt op www.SintMartenStroomt.nl! Of kom naar een informatiebijeenkomst op 17 of 19 mei, om 20.00u in De Nieuwe Hommel (De Wiltstraat 6) voor meer informatie. Sint Marten Stroomt is een innovatief project wat tot doel heeft lokaal opgewekte groene stroom te verrekenen met andere lokale producten, diensten en onderlinge hulp in de wijk, zodat minder groene stroom verloren gaat en lokaal opgewekte groene stroom een sociaal en economisch positief effect op de wijk en zijn bewoners heeft. www.facebook.com/sintmartenstroomt

Flyer-SintMartenStroomt

In Sint Marten wordt met behulp van zonnepanelen veel groene stroom opgewekt. Huishoudens en ondernemers met zonnepanelen (elektriciteitsproducenten) produceren op momenten van veel zon meer groene stroom dan ze op dat moment zelf kunnen gebruiken. Het overschot aan groene stroom gaat het lokale stroomnet van Sint Marten in. Momenteel stroomt deze stroom onbewust de wijk uit, met een groot verlies er van tot gevolg.

Met het project Sint Marten Stroomt willen dit verlies van groene stroom tegengaan, door huishoudens en ondernemers zonder zonnepanelen de lokaal opgewekte groene stroom te laten gebruiken, zodat het niet verloren gaat. Als u deze lokale stroom direct gebruikt krijgt u hier ook nog eens extra geld voor 🙂

Sint Marten Stroomt is een project van Studio Kort (Roel Oortgiesen & Luuk Wiehink)
Voor vragen of meer informatie neem contact met ze op of volg ze op Facebook

Studio Kort

WIEHINKOORTGIESEN is opgericht door Luuk Wiehink en Roel Oortgiesen. Vanuit hun verschillende achtergronden zoeken zij de grenzen van de fysieke en digitale ontwerpwereld op. De projecten ontstaan veelal vanuit een (maatschappelijk) ideaal en in samenwerking met verschillende opdrachtgevers zoals; gemeenten, de industrie, het onderwijs en overige partners.

Meer info en aanmelden ?

http://www.sintmartenstroomt.nl

Flyer2-SintMartenStroomt

Written By
More from Lenn Cox

Programma Sonic Acts Academy 26-28 feb 2016 A’dam

About the Sonic Acts Academy  Sonic Acts Academy is a new platform...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *