kunstLAB Arnhem – De Nieuwe Makers Borrel 1 November

De nieuwe editie van de Nieuwe Makers Borrel komt eraan! Niet meer op de vrijdagmiddag maar op de dinsdag avond. Wij hebben weer een fantastisch programma samengesteld waarbij wij een wetenschapper te gast hebben. De Nieuwe Makers Borrel is het moment om in contact te komen met elkaar en om nieuwe samenwerkingen te starten. Kunst, Techniek en Wetenschap raken steeds meer met elkaar verbonden. De nieuwe ontwikkelingen gebeuren dan ook juist op het snijvlak van deze terreinen, waarin experts uit de verschillende sectoren nauw met elkaar samenwerken.

Het zal een zeer inspirerende avond worden die je zeker niet wil missen!


SPREKERS

Professor Dr. P.C.M. (Peter) Christianen
Christianen is hoogleraar en wetenschapper bij de Radboud Universiteit.  Hij gaat ons vertellen over zijn recente onderzoek waarbij hij in een team van wetenschappers voor het eerst nanoblaasjes heeft kunnen omvormen. De vorm van de nanoblaasjes is hiermee helemaal controleer- en voorspelbaar. Het wetenschappelijk onderzoek zal als leidraad dienen voor de avond.

Marjolein Takman
Marjolein Takman is recentelijk afgestudeerd aan creative writing. Zij zal een inspirerende introductie geven op dit thema.


Studenten van ArtEZ en de Radboud Universiteit
Deze studenten zullen gaan onderzoeken hoe de ontwikkelingen binnen de nanotechnologie ingezet kunnen worden in de wereld om ons heen. Zij zullen een verbinding leggen tussen de kunst en de wetenschap en hun visie op het onderzoek presenteren tijdens de nieuwe makers borrel.


We sluiten af met een interactief deel. Zodat jullie als bezoeker ook een bijdrage gaan leveren aan deze avond. 

Datum
Dinsdag 1 november 2016

Inloop vanaf: 19.30

Start programma: 20.00


Adres
Coehoorn&CO

Coehoornstraat 17

6811 LA Arnhem


Gratis Entree.


Meld je hier aan!

Written By
More from Cily Smulders

VIDEOVERSLAG: JAAREVENT COE FUTURE MAKERS

Begin 2015 is het Centre of Expertise Future Makers van ArtEZ van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *