NIEUWE STARTERSVOUCHERS VOOR ARTEZ ALUMNI

ArtEZ alumni ontvangen een startersvoucher vanuit Gelderland valoriseert voor hun vernieuwend businessplan.

Gelderland valoriseert is een samenwerkingsproject van ArtEZ hogeschool voor de kunsten, de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Dit samenwerkingsproject heeft zich ten doel gesteld het innovatieve vermogen in de regio Gelderland te versterken o.a. door financiële middelen beschikbaar te stellen voor startende ondernemers met een innovatief karakter. Studenten en alumni van bovengenoemde kennisinstellingen kunnen een beroep doen op deze middelen.

Corine van der Wal (graphic design 2014), Sanne Arbouw (docent theater 2016), Karlijn van der Schaaf (toneelschool 2016) en Britt de Vries (docent dans 2016) wisten de beoordelingscommissie te overtuigen van de potentie van hun bedrijfsconcept en ontvingen een startersvoucher van €2.500,00.

Meer weten over deze makers en projecten, lees het hier op ArtEZ & Ondernemen!

 

Nieuwe startsersvouchers 2017

Ook in 2017 kunnen studenten en alumni van ArtEZ weer een aanvraag doen voor een startersvoucher.
Het Art Business Centre biedt elke aanvrager een opleidingstraject aan ter voorbereiding van de pitch voor de beoordelingscommissie. Dit opleidingstraject bestaat uit een pitchtraining, een Business Model Canvas en een financieel verdienmodel en wordt gratis aangeboden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cily Smulders: c.smulders@artez.nl of bel 026 – 3535631

 

Written By
More from Cily Smulders

BREIKRACHT organiseert vr.24 april workshop Ondernemerschap

Vrijdag 24 April van 11- 16 uur van Handwerk naar Productie. (Locatie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *