OPA in een nieuw jasje, want OPA gaat veranderen!

Wil je weten hoe? Wees er dan bij op 20 april a.s.!

Aanleiding _

Voorafgaand aan de lezingenavond op 20 april zal OPA een besloten bijeenkomst organiseren waarin OPA zijn toekomst visie presenteert. Na afloop van de avond op 20 april zal een open borrel plaats vinden, waar ook aandacht is voor de nieuwe missie en het versterken van OPA als netwerk:

Ontwerp Platform Arnhem; New, Newer, Newst, Newstest, Newstestest…20-04-2017

Wat maakt Arnhem een innovatieve, creatieve stad waar we allemaal graag werken en wonen? Onder andere instellingen en initiatieven als ArtEZ, Museum Arnhem, het Modekwartier, Fashion & Design Festival Arnhem etc. etc.

Arnhem is de thuisstad van vele ontwerpers en geïnteresseerden op het gebied van mode, grafische-, interactieve- en productvormgeving. Een inspirerend platform voor ontwerp kan daarom niet ontbreken, sinds 2004 vervult Ontwerp Platform Arnhem OPA deze rol.

Verbindingen stimuleren tussen bedrijven, instellingen, ontwerpers en publiek en het inspireren en motiveren en professionaliseren van het regionale ontwerpveld is de missie van OPA. Hierdoor geeft OPA een kwalitatieve impuls aan het ontwerp klimaat in Arnhem en omstreken. Daar zijn we trots op en dat willen we goed blijven doen.

Maar dat kunnen we niet alleen!

Daarom presenteert OPA op donderdag 20 april as. een avond om op een persoonlijke manier kennis te maken met het nieuwe OPA en de drijvende krachten achter OPA.

Tijdens deze bijzondere avond vertellen we graag meer over het Nieuwe OPA, ons jaarthema en wat u in 2017 van ons mag verwachten.

De avond begint om 18.00u. in Club De Kerk (Willem Barendzstraat 2, Arnhem) met een borrel en lekkere hap en is exclusief voor genodigden en huidige partners.

Aansluitend vanaf 20.00u. vindt onze reguliere maandelijkse podiumavond plaats; ‘New, Newer, Newst, Newstest, Newstestest…’ Een avond over ons nieuws en de werking van ons nieuws. Aansluitend aan de avond is er, zoals altijd, ruimte om na te borrelen, van gedachte te wisselen met de sprekers en te netwerken.

  • Datum: donderdag 20 april
    18.00 – Besloten presentatie vernieuwde missie OPA (aanmelden via info@o-p-a.nl)
    20.00 – Openbare lezingen avond New, Newer, Newst, Newstest, Newstestest
    aansluitende borrel

Locatie: Club de Kerk, Willem Barendszstraat 2, 6828 ZK Arnhem

www.o-p-a.nl

Dit project is mede mogelijk gemaakt door steun van het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie

Written By
More from Lenn Cox

Interactieve Stillevens Louise te Poele

Honderden foto’s en uren digitaal geschilder resulteerden in stillevens waarvoor de aanleiding...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *