ART BUSINESS CENTRE IN GESPREK MET FINALIST

Tijdens de ArtEZ finals 2017 bezoeken wij, het ArtEZ Art Business Centre, verschillende eindexamenvoorstellingen en expo’s. We gaan met finalisten in gesprek over hun werk en de mogelijkheid om de impact van hun werk te vergroten.

Het Art Business Centre (ABC) van ArtEZ helpt jonge kunstenaars en performers met de stap richting arbeidsmarkt en bedrijfsleven. Zo helpen wij afgestudeerden van ArtEZ bij het opzetten van een eigen bedrijf, maar ook met het vinden van de juiste partners en financiële middelen. Het uiteindelijke doel is de impact van kunstenaars en performers in de samenleving te vergroten.

 “Met die impact bedoelen we of een kunstenaar in staat is om sociale veranderingen te weeg te brengen en hun rol in de samenleving te pakken. Groot of klein.”

Inmiddels heeft ABC een flink netwerk met organisaties in de regio opgebouwd waar studenten van kunnen profiteren.

“Door kennis te maken met finalisten en hun werk, kunnen we hen beter koppelen aan de bedrijven en opdrachten die via ons binnen komen. En wie weet komen we ook een toekomstig ‘ondernemer van de maand’ of huisblogger tegen voor onze website. Het beste is natuurlijk om van andere creatieve starters te horen hoe zij het hebben aangepakt.”

 Meer info op ondernemen.artez.nl en innovatie.artez.nl

Written By
More from Cily Smulders

Food Meets Design – 6 maart

PLATFORM CREATIEVE TECHNOLOGIE, FOOD VALLEY.NL  EN RCT DE VALLEI ONDERZOEKEN DE CREATIEVE INDUSTRIE ALS NIEUWE...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *