Meer leren over lenen – financiering voor culturele ondernemers

Heb je geld nodig voor de realisatie van een creatief project?
Wil je een stap zetten in de verdere professionalisering van je organisatie door bijvoorbeeld de aankoop van een werkruimte? Of wil je investeren in je eigen ontwikkeling? Kom dan naar meer leren over lenen op 7 december, vanaf 15:30 bij Coehoorncentraal op de Coehoornstraat 17 in Arnhem.

Voor (Arnhemse) kunstenaars en culturele organisaties zijn er (naast subsidie) verschillende financieringsopties. De gemeente Arnhem, Triodos Bank, Cultuur+Ondernemen en de Provincie Gelderland slaan de handen ineen tijdens een bijeenkomst om jullie te informeren over financiering. Hierin leer je alles over slimmer financieren, zodat je een optimale mix van financieringsvormen kunt samenstellen.

De bijeenkomst richt zich op alle typen cultuurmakers en culturele ondernemers. Ook komen ondernemers zelf aan het woord. Broedplaats De Smeltkroes uit Nijmegen en modehuis Maison the Faux delen hun ervaring met verschillende financieringsbronnen graag met jou, en kunnen jou ook van praktische tips voorzien!

De mogelijkheden van bankfinanciering worden door Triodos Bank toegelicht, eventueel mede mogelijk gemaakt door een borgstelling vanuit de gemeente Arnhem. Cultuur+Ondernemen gaat meer informatie verstrekken over de cultuurleningen en het aanbod aan Training & Begeleiding bij het ondernemerschap. De provincie Gelderland vertelt over haar subsidieregeling voor artistieke talentontwikkeling van professionals.

Tijdens de borrel zijn alle sprekers en de gemeente Arnhem aanwezig om jouw vragen over financiering te beantwoorden!

Registreer je hier (toegang is gratis)

Wanneer: 7 december
15:30 -16:00 inloop
16:00- 17:00 programma
17:00 – borrel met mogelijkheid tot het stellen van vragen

Waar: Coehoorncentraal / Coehoornstraat 17 te Arnhem

Voor wie: Cultuurmakers en culturele ondernemers

 

Written By
More from Bart Huydts

9 april> Design & Technology met prijsuitreiking Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland

Altijd al willen zien hoe de creatieve industrie en de maakindustrie elkaar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *